© 2017 by RSS

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Grey Facebook Icon

Praktisk info

 

Sea To Summit passer til alle nivåer av erfaring. Fra første topptur til de erfarende ski/brett kjørere. Vi har erfarende guider følger hver gruppe, hjelper til og deler kunnskap om hvordan man ferdes i fjellet. Det vil bli lagt opp til 2-3 ulike grupper basert på deltakernes nivå; Nybegynner, viderekommen og advanced. Vi ønsker å oppfordre nybegynnere til å delta.

 

 

Alder/Erfaring/Utstyr Etc

Sea To Summit har i første omgang 18 års aldersgrense for deltagelse.

(Vi kan gjøre unntak med avtaler med foreldre/forsørger. Ta kontakt med oss direkte angående yngre deltagere.) 

Utstyr

Både ski og snowboard er velkommen. Til de som står på brett anbefaler vi splitboard - men truger og sekk med feste for brett er minstekrav.  Les mer om krav av utstyr på de ulike nivåene nedenfor.

Lavterskeltur

Dette er en tur for deg som har stått en del på ski, men kanskje aldri har vært på topptur før eller ønsker en rolig tilnærming til toppturen med guider som vil ta deg gjennom hele turen fra start til slutt. Guidene som møter deg på denne turen er erfarne toppturgåere som vil legge vekt på trygghet og som vil møte deg på det nivået du er. Her blir det også mulighet for å få tips både i forhold til teknikk og turgåing.

Utstyr som kreves: Skredsøker, spade, søkestang, ski/snowboard, staver, feller , tursekk, matpakke, drikke, hjelm og skibriller.

Viderekommen

Dette er turen for deg som har vært en del på tur men som ønsker en tur guidet av erfarne guider som sørger for at alle sikkerhetsvurderinger blir ivaretatt underveis. Her blir det mulighet for å lære mye nyttig kunnskap for toppturing. Dette nivået krever at man er en habil snowboard/skikjører, har grunnleggende kunnskaper om skred og kjenner til bruk av skredutstyr. 

Utstyr som kreves: Skredsøker, spade, søkestang, ski/snowboard, staver, feller , tursekk, matpakke, drikke, hjelm og skibriller.

Vilkår

Vi tar sikkerheten på alvor. Vi gjør alt vi kan for at alle sikkerhetstiltak er gjort. Det å ferdes i fjellet innebærer likevel elementer som ikke kan kontrolleres. Som deltaker er du nødt til å følge de retningslinjer som blir gitt for ulike turer. Alle deltagere må derfor skrive under en erklæring som blir gitt ut ved ankomst. 

Vi tolererer ikke at deltakere stiller uten skredsøkerutstyr og hjelm. Vi jobber med leverandører for å kunne tilby utleie av skredsøker til de som ikke har egen. Mer info om dette kommer fortløpende. 

Bindende påmelding. Hvis arrangementet avlyses pga. lav deltagelse eller uforutsette utfordringer (vær, skredfare, etc.) refunderes hele beløpet .